Klacht: Dure en zeer slechte Malta s

op 05 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nu een aantal weken slechte aardappels bij jumbo, deze week 20% exstra inhoud maar 50% meer slechte aardappels, ik denk rooischade volgens mij weet de inkoop jumbo hiervan, en probeert men toch een partij zeer slechte aardappels te verkopen In de winkel er iets van zeggen werkt niet een reactie u zal wel pech hebben gehad, naar mijn mening mogen de nieuwe Malta s om deze tijd vsan het jaar niet zo slecht zijn

Gewenste Oplossing:

Wanneer jumbo geen afval aardappels meer verkoopt . Het is voorlopig nu dag jumbo Hallo Albert h

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pietbjansen@planet.nl