Klacht: dubele aanrekening bij aankoop

op 09 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26 juni hebben wij (wij zijn van antwerpen), bij jumbo onze boodschappen gedaan ik heb met bankcontact betaald. Onlangs heb ik mijn bankafschriften gezien en heb ik opgemerkt dat er Tweemaal datzelfde bedrag is afgegaan van onze rekening,terwijl ik maar 1 keer aan de kassa heb afgerekend.

Gewenste Oplossing:

Als het bedrag dat er tweemaal af is gegaan terug wordt gestort. Hoe kunnen we dit het beste oplossen , moet ik helemaal naar Hulst teruggaan ,want daar heb ik mijn inkopen gedaan. Heb het kasticket en bankafschriften bij als bewijs.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SaidLak