Klacht: dubbele betaling

ref nr correspondentie 307730949 op 07 december 2021 over CCleaner in de categorie Internet Diensten, Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

per mail kreeg ik weer de vraag lidmaatschap te verlengen dit heb ik 2 dec gedaan en betaald , zag dat ik ook 18 okt dit jaar een betaling voor verlenging gedaan heb. zou u de laatste betaling terug kunnen sturen 14,97 ik ga er van uit dat ik tot 18 okt 2022 al betaald heb

Gewenste Oplossing:

retour storting van 2 dec

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CCleaner

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CCleaner nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ref nr correspondentie 307730949