Klacht: Dubbele afschrijving

op 09 oktober 2017 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zaterdag 30 september heeft mijn dochter pizza besteld. Het bedrag is door Domino’s twee keer afgeschreven. Direct gebeld, ze erkenden de fout en beloofde het teveel ingehouden bedrag direct terug te storten. Na ruim een week en drie telefoongesprekken en een mail verder, hebben we nog niks. Schandalig!

Gewenste Oplossing:

als mijn dochter het geld op haar rekening gestort krijgt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sabine Struijck