Klacht: Dubbele afboekingen

op 19 oktober 2016 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via een wegwinkel een order geplaatst. Tijdens de betaling kreeg ik een foutmelding dat de transactie was mislukt en kon ik dit opnieuw proberen. Na 7 keer geprobeerd te hebben en continu een foutmelding te krijgen dat het niet is gelukt, blijkt opeens dat het wel is gelukt. Het is alle 7 de keren gelukt. Bestelling is echter niet geplaatst bij de betreffende winkel, zij weten van niks. Paypal wil er niks mee en verwijst me naar de wegwinkel Terwijl het toch een technische fout is geweest van Paypal. Ze zijn bereid een melding te doen maar dit kan weken duren door de drukte. Eindstand ik ben ruim 1000 armer en Paypal is ‘ onschuldig’ . Wat een slechte service.

Gewenste Oplossing:

Als de transacties geannuleerd worden. Ik wil ook weten wat er met mijn bestelling is gebeurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Arnela