Klacht: Dubbel abonnementsgeld afgeschreven

op 05 mei 2016 over Spotify in de categorie Muziekwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik constateerde in april dat er 2 x 9,95 was afgeschreven en heb toen direct 1 x terugeboekt,. Aangezien ik het idee had dat mijn spotify account gehackt was, heb ik dit gemeld bij hun en werd mij gevraagd een 1 ste afschrijving te overleggen. Tot mijn schrik zag ik toen de dubbele afschrijvingen vanaf november 2015. Ik heb dus al 50 euro teveel betaald. Ik heb hen dit gemaild maar ben toch boos dat dit zomaar kon gebeuren.

Gewenste Oplossing:

Als ik restitutie heb, idee heb dat dit niet meer kan voorkomen en mijn account veilig is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Spotify

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Spotify nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frakla2016