Klacht: droge shag

op 18 december 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag ik wilde graag een klacht indienen. ik rook al jaren halfzware tabacco farm, maar de laatste weken heb ik het probleem dat degenen met het rode plakkertje voor de vloeitjes niet plakt en dat de shag uitgedroogd is en dan ook echt uitgedroogd, en bij de shag met het transparante plakkertje is dit niet het geval, wat gaan we hier aan doen?? ik heb er nog 3 liggen die kurkdroog is.
hopende op een reactie.
alvast bedankt
mvg Harm van den Elzen

Gewenste Oplossing:

als ik deze om kan wisselen tegen goede shag, het is immers duur genoeg toch

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door harm72