Klacht: Droge Shag

op 03 oktober 2017 over Van Nelle in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

net als eerdere klacht ik rook al 40 jaar Van nelle zwaar maar inderdaad laatste jaren is de shag gewoon erug droog ,daar ik niet in nederland woon Maar in Bonaire dacht ik altijd zal wel van de container reis komen uitdrogen onderweg van NL naar hier maar is dus een structureel probleem jammer het wordt er hier ook niet goedkoper op

Gewenste Oplossing:

misschien een lijmstip in het pakje zodat het langer vers blijft ?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Nelle

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Nelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door alex Bonaire