Klacht: droge shag

op 02 oktober 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

zaterdag heeft mijn vriendin 2 pakjes zware van nelle gekocht bij de aldi in Ossendrecht. de ene werd opengemaakt en het is alleen maar gruis wat niet te roken is..en bij het 2e pakje precies hetzelfde, hoor hier al meer klachten over en zo,n pakje is toch 8 euro 90 per stuk. kan ik hier mee teruggaan want dit rook ik niet

Gewenste Oplossing:

als ik mijn pakjes vergoed krijgt of nieuwe die wel goed zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bartje65eindhoven