Klacht: Drie verschillende bussen die door rijden!!!

op 14 januari 2014 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zie document.

Gewenste Oplossing:

Ik ga ervan uit dat jullie de buschauffeurs hierop aanspreken, want als een buschauffeur op de linkerbaan rijd heeft die niet eens de potentie op iemand op te pikken.. Dit is niet alleen mijn probleem maar ook van de andere mensen die daar op de bus stonden te wachten. Ik hoop dat ik jullie hier toch een beetje mee heb geholpen, ook al is het een klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SophieMocking