Klacht: drempel bij keuken

op 16 juni 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was gisteren bij de IKEA in Groningen voor een plintl passend bij mijn keuken van 10jaar oud van16 cm hoog. de oude was kapot gegaan met het verwijderen. Deze was niet meer leverbaar volgens de verkoper en wel een plint l die 5cm lager was. Volgens de verkoper moesten we dan het aanrecht laten zakken. Hoe doen we dan met de tegels rondom die dan ook weer 5cm niet aansluiten Na dat ik al een lange tijd had moeten wachten kunt U zich voorstellen dat ik niet te vreden was ik toch wel een betere service verwacht van het personeel

Gewenste Oplossing:

Betere service

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door geer tsmid