Klacht: dreiging en intimidatie

op 08 juni 2018 over Nationaal Incasso Bureau in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

verleden jaar2017 werd ik door flanderijn incasso bureau gebeld die dreigde en asocaal tegen mij tekeer gingen. nu werd ik weer gebelt en asocaal en dreigende toon behandelt .ik heb ze terug gebelt met mededeling dat ik dit openbaar zal uitzoeken .want de punt is ik heb niks met hun incasso te maken en heb geen schulden want ze zochten een ander persoon en ze bellen iedereen met dreigende toon op

Gewenste Oplossing:

gewoon mij met rust laten heb niks met anderen te maken dat is hun verantwoordelijkheid en dreigen doen ze bij hun ouders thuis. deze gedrag doen je niet tegen mensen en moeten ze innen a ze naar gemeentes om adressen van personen persoonlijk.dit zijn mafia praktijken

Alle klachten die gemeld zijn door engeltje engelina