Klacht: dreigende telefoon

op 19 januari 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste, vandaag kreeg ik telefoon van bemiddelaar (geen naam doorgegeven) in naam van Shop and Fly, ik zou 300€ onmiddellijk moeten betalen, indien ik dit niet zou doen zou ik brief ontvangen van deurwaarder en zouden de kosten oplopen tot 1000€. Ik vroeg over wat dit bedrag gaat en ze zeiden dat ze geen details konden geven, maar dat ik als wanbetaler was doorgegeven door Shop and Fly en dat stichting derden ook al aanmaningen per mail zouden gestuurd hebben. Ik heb nooit geen mail ontvangen, niet van shop and fly of stichting derdengelden. Ik weet dus totaal niet waarover dit gaat. Als ik al een schuld bij eender welk bedrijf zou hebben, wil ik hier bewijs van (factuur of overeenkomst). Kan u mij alstublieft verder helpen en me laten weten of jullie inderdaad iets openstaan hebben op mijn naam en voor wat dit dan is. Mijn naam is Timi De Smet (bemiddelaar had het over T SMet)

Gewenste Oplossing:

als mij iemand kan laten weten waarvoor ik eventueel zou moeten betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shop and Fly

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shop and Fly nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht timidesmet

9 maanden geleden - Toevallig werd ik gisteren door shop and fly zelf gebeld voor aanbieding, ik heb duidelijk gezegd dat ik niet geïntresseerd was en dat ik gebeld ben door een incasso, die héél agressief en dreigend in naam van Shop and Fly geld moest incasseren. De vrouw van Shop and Fly was héél vriendelijk en wist niets van een incasso op mijn naam. Dus duidelijk dat die dreigende telefoontjes van incasso-bureau fraude zijn, dus niet betalen aan die malafide bedrijven

Alle klachten die gemeld zijn door timidesmet