Klacht: dreigen met de deurwaarder

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zie dat ik al de zoveelste ben. Ook vorig jaar een aanbieding gekregen van shoppendoejezo, later direct geannuleerd. Geld werd afgeschreven, heb ik terug laten boeken. Afgemeld (waarschijnlijk telefonisch en per contactformulier). Nu meer dan een half jaar later wordt ik gebeld dat er een bedrag van 150 euro openstaat (nooit mails, rekeningen ontvangen) en dat ik dit voor 17.00 uur moet betalen. En anders de deurwaarder komt. Volgens mij kunnen ze de deurwaarder niet sturen als er niet tevoren meermaals rekeningen zijn verstuurd.

Gewenste Oplossing:

Als excuses hiervoor aangeboden worden en het bedrag me kwijt gescholden wordt en dreigementen ophouden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shoppen Doe Je Zo

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shoppen Doe Je Zo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door N.Spijkstra