Klacht: dranken pakket niuet flexibel

op 07 februari 2014 over Partyservice nederland in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via Vakantieveilingen een Valentijn cruise afgenomen, hierbij komt apart een drankenpakket. Meermalen gevraagd wat er in het Extravaganza wijnpakket à € 40,00 per persoon voor een wijnen geschonken worden, dit weten ze niet. Dan mijn vraag of er in dit pakket ruimte is voor een glaasje cola of bronwater, nee dan moet er een pakket van 20 euro bijgekocht worden. Ik vind dit echt zeer klant onvriendelijk en flexibiliteit en service is hier ver te zoeken. Jammer!

Gewenste Oplossing:

Het glaasje fris wat ik eventueel wil nuttigen zou toch best in 40 euro passen, maak er desnoods 45 euro van dan heb ik hopelijk heerlijke wijnen maar kan ook een glas bronwater nuttigen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Partyservice nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Partyservice nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door IVI73