Klacht: Draadloze staafmixer werkt al jaren niet en blijkt ook unrepairable te zijn.

op 04 augustus 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

n Aantal jaren geleden kocht ik voor onze dochter een draadloze staafmixer. Handig toch? Zelf had en héb (!) er een van de Aldi. Na 3 weken was het ding al stuk. Philips gaf, denk ik , een nieuwe.
Blijkt nu dat de 2e Philips al die jaren in de la ligt en kapot blijkt te zijn. Garantie heb ik niet meer. Dus ik naar een reparateur, maar het ding is niet te repareren. Op de site van Philips kom ik geen steek verder.

Gewenste Oplossing:

Als je een duur apparaat koopt, verwacht je dat het degelijk is. Een staafmixer moet ook een stootje kunnen hebben lijkt mij. maar dat hij voor de 2e keer al zo snel stuk is gegaan vind ik heel vreemd.
Ik wil weten waarom het apparaat niet te repareren is, en waarom hij het zo snel heeft begeven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Jeam