Klacht: Dove Soft Feel geur veranderd.

Mevr_d op 05 februari 2021 over Dove in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik al jaren dove soft feel, sla ze altijd in wanneer ze in de aanbieding zijn. Tijd geleden viel het me op dat de geur ervan anders was, niet echt een prettig geur vergeleken met hoe die rook. Ik dacht eerst dat het een fabrieksfoutje kon zijn dus negeerde ik het in de hoop dat me volgende deo aankopen wel weer zouden ruiken zoals ervoor. Dit was niet het geval. Heb het in een ander winkel gekocht maar helaas ook daar rook die vies.(Ik dacht dat het misschien zou liggen aan waar ik het aanschaf) Nou zit ik fijn opgescheept met 6 flessen deo die allemaal smerig ruiken als je het mij vraagt. Ze ruiken in ieder geval niet zoals ze horen te ruiken en ik snap niet waarom ze zomaar de geur ervan veranderen. Lekker weggegooid geld zo.

Gewenste Oplossing:

Als die weer ruikt zoals eerst.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dove

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dove nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr_d