Klacht: Douche kruk voor 14,99 zijn er niet

op 09 februari 2018 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo in de folder 389 week 6 op donderdag 08-02-2018 staat een douche kruk aangeboden we zijn gisteren en vandaag bij ons in Helmond en mijn vader in maastricht geweest en zeiden ons bij beide winkels dat ze niet waren geleverd vind dit niet kunnen mijn vader uit Maastricht en is 74 jaar en is extra met het openbaar verover naar jullie winkel gegaan en wij in Helmond (niet zover van ons huis ) met vriendelijke groet natasja Luijten

Gewenste Oplossing:

Als mijn vader dat douche krukje heeft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Natasja Luijten