Klacht: douche kop

op 28 juli 2016 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

we hebben een douchekop met slang gekocht van het merk tiger 6 weken geleden. Vanmorgen teruggegaan maar ik had geen bon meer. Miijn hele leven koop ik alles bij de Gamma.Helaas krijg geen andere. Vind dit een slechte service. Ik heb een andere gekocht van het merk Rohe. Kunt u dit oplossen? De cassiere vertelde mij dat het wel geregeld had kunnen worden als we met pin hadden betaald.

Gewenste Oplossing:

Als ik de douche kop vergoed krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pippa10