Klacht: Douche cremeshower oil

op 15 mei 2020 over Nivea in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar weken geleden 2 douche creme en 2 shower oil gekocht van beide producten huid problemen gehad mijn hele lichaam stuk gekrabt werkelijk nog nooit gehad wilde nivea een mail sturen naar de klantenservice maar kon die niet vinden van daar nu op deze pagina mijn klacht.

Gewenste Oplossing:

een product waar ik geen huid problemen van krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nivea

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nivea nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wil60