Klacht: Double burst is geen double burst

op 03 mei 2017 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedeavond!

Ik heb altijd dubbelklik sigaretten gerookt, nu deze uit de handel zijn gehaald ben ik over gestapt naar marlboro double burst en nu heb ik al voor de 3e keer een pakje double burst gekocht waar dus geen double burst sigaretten in zitten maar gewone menthol sigaretten… erg jammer en vies als je normaal altijd de double burst rookt en zonde van me geld!

Gewenste Oplossing:

Of nieuwe sigaretten of geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Soof09