Klacht: douane en BTW

op 16 februari 2018 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij hun besteld en nu krijg ik te maken douane en BTW en misschien nog andere kosten. Hoe moet ik weten waar zij hun producten halen? Misschien ben ik zelf ook naief geweest, maar ik vind dat ze dit ook moeten vermelden als je besteld. Dan kan ik de bestelling eventueel nog annuleren. Ik heb meer van hun ontvangen en daar niets van gehoord.
Ik word niet graag om der tuin geleid door goedkope aankopen, die achteraf toch nog duur worden door de extra kosten.

Gewenste Oplossing:

Als het goed vermeld wordt bij de producten waar eventueel douane/BTW en eventuele andere kosten verbonden zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Isabella Geuens