Klacht: Doorrijden bij halte terwijl er mensen staan

op 14 juli 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond vanmiddag ( 14 juli ) om 16:05 klaar te wachten bij bulshalte spechtekamp/zwanenkamp op de bus van 16:12, ik stond op toen de bus er aan kwam en de buschauffeur keek op zij en reed gewoon door. Ik vind dat erg vervelend want hierdoor kwam ik telaat op mijn werk.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de buschauffeur stopt als er mensen bij de bushalte staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Isaboeve