Klacht: Doorlekken megical pods

op 30 juni 2017 over Pampers in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanaf de geboorte van onze dochter in september hebben wij nooit andere ljiers gebruikt dan Pampers. Dit voor de droogheid en comfort. Nu heb ik pampers baby dry met de megical pods gekocht en al na euim 1.5u moet ik de luier vervangen omdat haar romper vochtig aanvoelt. Bij voorgaande soorten had ik voldoende aan 1 luier per voeding. Dus 5 per dag. Nu vliegen de luiers erdoorheen. Ik kan ze echter niet ruilen omdat het pak open is. Kunt u mij op een andere manier tegemoedkomen?

Gewenste Oplossing:

Als ik het product kan ruilen in de winkel ondanks deze reeds open ia

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pampers

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pampers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A. Basten