Klacht: Doorgereden zonder te stoppen

op 16 februari 2018 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 16 februari stond ik exact op tijd te wachten op de nachtbus bij de elandsgracht. De bus moest om 03.45 komen maar meneer reed door zonder te stoppen. Ik moet de volgende dag gewoon weer werken maar door deze achterlijke werknemer die lekker haast had stond ik een uur lang buiten in de kou te wachten ALWEER op de volgende bus. DANKJEWEL GVB #MAARNIETHEUS.

Gewenste Oplossing:

ALS DE BUSSEN OP TIJD KOMEN EN GEEN ACHTERLIJKE BUSCHAUFFEURS WERKEN.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Farah1