Klacht: Doorbetaling tijdens sluiting

op 11 juni 2021 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De gehele periode dat Fit for free gesloten is geweest heb ik mijn abonnement doorbetaald. Dit gaat om de maanden januari, februari, maart, april en mei. Ik ben mij hierin gaan verdiepen, maar nergens vind ik een mogelijkheid om mijn geld terug te krijgen, terwijl ik daar wel recht op heb

Gewenste Oplossing:

Zodra ik mijn geld van bovengenoemde maanden terug heb op mijn rekening. Er wordt niet gecommuniceerd door Fit For Free en eigenlijk lichten ze je op.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar fit for free over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Demyvanofferden