Klacht: Door ondeskundigheid Mediamarkt personeel veel geld moeten uitgeven!

op 15 januari 2014 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ondeskundige mensen hebben ze werken bij de Mediamarkt.
Niet normaal!!!
Moest 3 personen uitleggen dat ik draadloos utp (Internet via stopcontact) aansluiting wilde voor mijn KPN ontvanger.
Begon een gast over SMART tv internet of welke type tv ik heb????? Nadat ik gefrustreerd door ondeskundigheid de winkel uitgelopen ben heb ik zon ding gekocht bij de BCC voor 80 euro. Wat schept mijn verbazing toen ik thuis kwam? Het is een folder artikel die notabene 24 euro kost!!!
Nu heb ik onnodig 56 euro meer uitgegeven!

Gewenste Oplossing:

Tegoedbon of iets dergelijks ik koop op jaarbasis (al mijn games,DVD's) ontzettend veel bij de Mediamarkt. Terugbrengen van een artikel of zelf onderzoek moet normaal niet nodig zijn als je "deskundig" personeel een simpele vraag stelt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door arbreu