Klacht: Door gebrande iPhone 6

op 26 juni 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte heer/mevrouw, na 1,5 jaar heb ik mijn iPhone 6 bij de reparateur moeten aanbieden omdat deze steeds vastloopt. Vandaag hebben we gehoord dat deze een nieuw moederbord nodig heeft omdat hier iets in de brand heeft gestaan.. Volgens de reperateur zijn de reparatiekosten zodanig hoog dat ik beter een niet toestel kan kopen. Dat vind ik na 1,5 jaar wel een hele grote tegenvaller van Apple. Zeker omdat ik er altijd zuinig op ben geweest en het voor mij een duur toestel was. Hoe kan het nu dat deze spontaan in de brand vliegt net buiten de garantie?

Gewenste Oplossing:

Alternatief van Apple voor nieuw toestel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angelaxvdmeij