Klacht: Dood bier

op 18 mei 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo wij hebben een tree half liters schultenbrau gekocht zo als wij dat altijd doen nu zaten er blikken bij waar helemaal geen prik meer in zat terwijl de houdbaarheids datum 01-2017 is met nr colinda 1xt 32334R weet niet waar het aan kan liggen maar dit hebben wij nooit gehad en zo als ik zeg hebben best veel weg moeten gooien

Gewenste Oplossing:

Maakt me niet uit eigelijk als het maar op gelost wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Richardkeanomaria