Klacht: Dolce Gusto Piccolo lekt aan onderkant

op 08 mei 2017 over Krups in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Dolce Gusto Piccolo lekt sinds enkele maanden aan de onderkant. Na het koffiezetten leeg ik het waterreservoir maar meteen zodat mijn apparaat na enkele uren niet in een plas met water staat. Heb even gezocht op internet en zie dat dit een veel voorkomend probleem is. Mijn apparaat is wel al 3 à 4 jaar oud, maar wordt niet veel gebruikt. Gemiddeld 4 kopjes in het weekend. Door de week drink ik koffie op mijn werk.

Gewenste Oplossing:

Graag gratis reparatie of tegemoetkoming hierin of een gratis onderdeel zodat ik de lekkage zelf kan verhelpen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Krups

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Krups nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Krups in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Mariette24