Klacht: Dolce Gusto lekt en koffie is koud

op 28 november 2016 over Krups in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dolce Gusto Circulo lekt opeens al het water onder de machine. Ik heb de machine Ontkalkt volgens de officiële methode, probleem echter nog steeds niet verholpen. Nu word mijn koffie zelfs ijscappucino ipv hete cappucino. Telkens is mijn aanrecht helemaal vol met water. De machine heb ik al lang maar het bedrag wat ik er voor betaald heb is niet bedoeld om na 1 jaar een nieuwe aan te schaffen.

Gewenste Oplossing:

Een niet lekkende machine met warme koffie zoals het hoort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Krups

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Krups in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Salima88