Klacht: DOE HET NIET!

op 15 september 2016 over huurexpert.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat een bizar slechte site is dit. Ik heb regelmatig gereageerd op woningen en nooit maar dan ook nooit reactie gehad van een verhuurder. Daarnaast word je abonnement automatisch verlengd zonder ook maar een waarschuwing (van te voren kan je kiezen dat je voor bv 2 maanden een abbo wilt), weer 30 euro.. geen misselijke prijzen voor een site die werkelijk waar niks toevoegt.
Mailen naar huurexpert heeft geen zin want ze mailen gewoon niet terug maar dreigen met een incassobedrijf.. heel erg triest.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug, het gaat maar om 30 euro.. maar het feit dat er op deze manier met mij wordt omgegaan vind ik ronduit belachelijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over huurexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over huurexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vivianne9