Klacht: Dit bedrijf vergeeft onjuiste informatie!

op 03 september 2018 over International Card Services in de categorie Creditcards

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin augustus heb ik een visa kaart aangevraagd via de ANWB. Dit wordt beoordeeld door ICS en in de mail stond beschreven dat het tot 2 weken zou duren dat ik mijn kaart zou ontvangen. Ik heb elke week gebeld naar de klantenservice en elke week werd mij verteld dat het volgende week wel geregeld zou zijn. Nu bel ik dus vandaag weer op, inmiddels 4 weken verder en nu werdt mij verteld dat het volgende week allemaal wel afgerond zou zijn. Ik ga aanstaande vrijdag op vakantie en ik kan dus verder helemaal niks hiermee..
Geef geen onjuiste informatie aan klanten als je iets niet voor elkaar gaat krijgen…

Gewenste Oplossing:

Als mijn kaart voor aanstaande vrijdag klaar is!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over International Card Services

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over International Card Services nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BoButter