Klacht: Direct al ladder in panty

op 05 oktober 2016 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorige week pantys gekocht bij de kruidvat van anno rolfi. Voor 6 euro dacht ik dat ik een goede panty had gekocht. Ten eerste was de panty vereer te klein, ik had extra maat 46 genomen terwijl ik zelf 40 heb. Toen ik hem aan probeerde te trekken, verscheen er al gelijk een ladder en kon ik hem weggooien! Leuk als je die avond een bruiloft hebt…

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug en een goed bedrijf biedt een nieuwe panty aan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ellenow87@hotmail.com