Klacht: Dino boeken zouden komen maar kwamen niet

op 04 juli 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben Tym en ik ben 9 jaar. Al bijna 3 weken wacht ik op de dinoboeken. In de winkel zei de mevrouw steeds dat de boeken zouden komen. Na veel vragen en wachten is nu de actie voorbij en heb in nooit een tweede dinoboek kunnen halen. Ik heb nog heel veel plaatjes en steeds werd beloofd dat de dinoboeken weer kwamen.

Gewenste Oplossing:

Als ik nog een dinoboek kan krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tym