Klacht: Dino albums uitverkocht

op 02 juli 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wekenlang loop ik naar de winkel om 2 albums te kopen voor de Dinoplaatjes, vandaag kreeg ik te horen dat ze uitverkocht zijn en helemaal niet meer geleverd worden. Wat een waardeloze actie. Als ik het geweten had, was ik niet met sparen begonnen. Nu moet ik mijn kleinkinderen teleurstellen. Balen

Gewenste Oplossing:

Graag 2 albums op korte termijn leveren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Carla Spaans