Klacht: Dineaux Diemen Zuid: lessen zijn annuleren maar geen geld terug geven

op 18 mei 2016 over Dineaux in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onze cursus in Diemen Zuid was geannuleerd, maar ik kreeg niet mijn geld terug. Ik schreef drie brieven (info@dineaux.nl, planning@dineaux.nl, d.haaijman@dineaux.nl), maar ik kreeg geen antwoord. We hadden slechts één les (01/04) en dan nihil! Mijn zoon was erg teleurgesteld. Dat is afgrijselijk wanneer associatie voor kinderen zo slecht werkt!

Ik betaalde 99 euro 01/02/2016 en ik wil graag mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Verontschuldiging en mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dineaux over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Irina_I