Klacht: Dikke stronk in de shag

op 25 februari 2018 over Van Nelle in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook al 25 jaar zware van nelle shag.
De kwaliteit is steeds slechter vind ik. Vandaag een extreem dikke stonk gevonden. Erg jammer gezien de prijs wat je tegenwoordig ervoor neerlegt. Ik snap wel dat het een natuurprodukt is en het kan altijd gebeuren maar het is de laatste tijd wel erg vaak en dit spand de kroon.

Gewenste Oplossing:

Nieuw pakje shag xl vind ik al prima.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Nelle

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Nelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Achim