Klacht: Beheerder Dieet Forum Steelt Geld Van Lezers

Patrick66 op 26 april 2012 over dieetforum.nl in de categorie Websites - Forums

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eigenaar Dieetforum steelt geld van Lezers

LET OP: LEES DIT BERICHT ZORGVULDIG!!

Geachte dames en heren,

Daar het dieetforum beweert een informatief forum te zijn is helaas het tegenovergestelde waarheid.

Op het dieetforum wordt door verschillende mensen reclame gemaakt voor het mentale dieet plan. De lezers verwijzen door via een link naar het mentale dieet wat op dit moment zeer populair is

Jop, de beheerder van het Dieetforum geeft lezers de ruimte deze links te plaatsen. Dit is tegenstrijdig met de voorwaarden die het dieet forum stelt omdat het verwijzen naar commerciële links niet is toegestaan.U zult verderop lezen waarom de beheerder de links van de lezers laat staan.

Zie onderstaande tekst opgesteld door het Dieet forum.
———————————————————————————————————————————–
Affiliate links en reclame

Het is niet de bedoeling dat je affiliatelinks, al dan niet verborgen, plaatst op het forum, ook niet in je “signature”. Je mag wel reclame maken voor je eigen product zolang maar duidelijk is dat het je eigen product is en je er goede bedoelingen tegenover de andere forumleden mee hebt. Tips geven over andermans producten mag natuurlijk altijd, maar NOOIT met een eigen affiliate link. Wanneer je deze regel overtreedt worden je berichten verwijderd en krijg je een permanente ban op dit forum.
————————————————————————————————————————————-
De reden dat deze advertenties met de plaatjes van het mentale dieet plan en de oranje gekleurde links wel blijven staan heeft te maken met het volgende:
Sinds kort kan je via Paypro.nl een eigen link aanvragen en op deze manier reclame maken voor het Mentale dieet Plan. Zo ook Jop de beheerder van het dieet forum. Omdat hij de enige is die toegang heeft aan de achterkant van het Dieetforum heeft hij de mogelijkheid in te breken in de berichten geplaatst door zijn lezers.

En dit heeft hij op grote schaal gedaan. In plaats van de links van zijn forum te verwijderen om op deze manier het forum schoon te houden breekt hij in in alle berichten met een link die verwijzen naar het mentale dieet plan. Hij verwijdert dan de link die geplaatst is door een lezer en zet daar zijn eigen affiliate link waardoor hij het geld opstrijkt. Dit is zeer in strijd met zijn eigen voorwaarden. Als ik het zo eens bekijkt gaat het om honderden links op het dieet forum!!

De beheerder van dit forum is er enkel op uit veel geld te verdienen!!!
Koop dus nooit het mentale dieet plan via het dieet forum! Zodra u op de link gaat staan verschijnt onderin beeld de url van de beheerder van het mentale dieet die gestolen is van een lezer en die ziet er als volgt uit; tinyurl.com/Weg-Met-De-Kilo-s-Nu. KLIK HIER NIET OP!!!

Ook zorgt de beheerder ervoor dat je als lezer niet meer je eigen bericht kan bewerken, dus zal het bericht altijd blijven staan en kan deze beheerder door gaan met zijn praktijken.

Ik ga dit bekend maken via de landelijke pers.

Zeg het voort!!!

Patrick

Gewenste Oplossing:

Verwijdering Dieet Forum

Alle klachten die gemeld zijn door