Klacht: dhr jonny mennings

op 16 maart 2020 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mevrmen hierbij heb ik een klacht over dhr jonny mennings het volgende zondag 15-3-2020 is mijn vriendin bij jullie in de winkel in westervoort hoe het zit met die exstra spaarpunten waar hij schreewend zij dat heb ik je al verteld zeer asociaal gedrach daarbij mijn vriendin een handycep heeft had hij haar vatsoenlijk kunnen antwoorden het kan zijn dat hij getrest is vanwege die vlouwe kul carrona dan nog hopende spreken jullie hem daar over aan anders doe ik het maar dan wel in de winkel als er klanten zijn

Gewenste Oplossing:

niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door p goris