Klacht: Wederom pakketje achtergelaten portiek

Wendy29 op 20 november 2023 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na al veel klachten te hebben ingediend, blijven de bezorgers de pakketjes in de portiek neerleggen. Wanneer je niet thuis bent, bellen ze bij de buren aan tot er iemand de portiekdeur open doet en dan leggen ze het pakket in de portiek, waar iedereen het pakken kan die langs komt lopen. Kan er a.u.b. nu echt iets aan gedaan worden?!

Gewenste Oplossing:

Dat het niet meer voorkomt dat pakketjes zomaar in de portiek worden gelegd. Aanspreken van de bezorger, wat het standaard antwoord is, gebeurt niet of de bezorgers hebben er schijt aan. Dus ben benieuwd hoe DHL dit gaat oplossen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van DHL

1 week geleden - Goedemorgen, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat er pakketten onbeheerd worden achtergelaten. Dit is absoluut niet de bedoeling en pak ik graag verder op. Graag ontvang ik de betreffende tracktrace-nummers. Met vriendelijke groet, Danique DHL E-commerce E-care

Reactie van de melder van de klacht Wendy29

1 week geleden - Sorry maar ik blijf tracknummers doorgeven en het helpt niets. Het geldt voor alle pakketjes.

Bericht van DHL

1 week geleden - Beste Wendy, Bedankt voor uw bericht. We zien dat er op uw adres meerdere bezorgers komen. Vandaar dat we vragen naar zendingsnummers van pakketten die in de portiek zijn achtergelaten, zodat we de juiste bezorger erop aan kunnen spreken. Graag ontvangen we daarom alsnog de zendingsnummers, zodat we uw klacht gericht kunnen gaan doorzetten. Hopelijk ziet u vanaf dan wel verbetering! Alvast dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Marlou DHL eCommerce E-care

Reactie van de melder van de klacht Wendy29

1 week geleden - Zoals eerder omschreven gebeurt het nu bij alle bezorgers. Dus lijkt me handig dat ze allemaal aangesproken worden. Zojuist gebeurde het weer! Wel raar want ze zouden al aangesproken zijn werd bij de vorige klachten gezegd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 20 november 2023 om 14:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedendag,

Onlangs verzochten wij u om aanvullende informatie zodat wij uw klacht in behandeling konden nemen. Tot nu toe hebben wij dit nog niet ontvangen.

Om een klacht door te zetten hebben wij altijd zendingsnummers nodig. We begrijpen dat het bij meerdere bezorgers misgaat. We kunnen alleen geen algemene klacht doorzetten zonder zendingsnummer. We kunnen bij meerdere zendingsnummers bijvoorbeeld kijken of het om specifieke bezorgers gaat en aan de manager doorgeven dat dit bij meerdere zendingen misgaat.

Wilt u deze nummers alsnog doorgeven? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. U kunt telefonisch (lokaal tarief: 088 34 54 399) en via de live chat contact opnemen.

https://www.dhlecommerce.nl/nl/consument/support

Met vriendelijke groet,

Jim
DHL eCommerce E-care

Wendy29

Heeft op 20 november 2023 om 15:20 geantwoord

Dit antwoord blijf ik steeds krijgen maar er verandert niets. Helaas

Reactie van de melder van de klacht Wendy29

1 week geleden - Nu zojuist wederom: JJD000090254000029293205

Alle klachten die gemeld zijn door Wendy29