Klacht: Pakketje bezorgen via aanbellen bij voordeur

R. Schutte op 22 oktober 2020 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag heeft een bezorger (tussen 14.00 en 15.00) weer een pakketje bezorgt zonder aan te bellen en het ruim 7 meter van de voordeur te zetten. Nou hebben we, een halve meter verderop, wel een dichte schutting en poort dus niemand die door de gang achter de schutting gaat kan het pakje zien staan. Maar wat als er wel iemand de poort opent??!! Ik vind het in iedergeval wel zo netjes als een bezorger aanbelt en laat weten dat er een pakketje is bezorgt! Vriendelijke groet.

Gewenste Oplossing:

Wanneer gehoor wordt gegeven aan mijn klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van

2 jaren geleden - Goedemorgen, Goed dat u dit bij ons meldt. Dit is namelijk geen juiste manier van levering, waar wij verder op in zouden willen gaan. Wat is het zendingsnummer van het pakket wat u op deze wijze heeft 'ontvangen'. Dan kunnen wij uw klacht verder in behandeling nemen. Met vriendelijke groet, Marlijn Webcare DHL Parcel

Reactie van de melder van de klacht R. Schutte

2 jaren geleden - Omdat het pakketje niet meer in mijn bezit is en dus ook niet voor mij was (maar voor A.R. Gijsbers) kan ik u het zendingsnummer niet vertellen. Ik had gehoopt dat u er ook achter kon komen door de tijd die ik u al doorgegeven had, het adres is al bij u bekend (de patrijs 22, 7671XD, Vriezenveen) Ik hoop dat ik u zo voldoende geholpen heb. Vriendelijke groet, R. A. J Schutte

Bericht van

2 jaren geleden - Goedemorgen. Aan de hand van deze gegevens is het helaas niet precies duidelijk om welke zending dit gaat. Heeft u toevallig het zendingsnummer van deze zending nog in uw mai? Deze krijgt u namelijk vaak van de afzender na de aankoop te hebben gedaan. Als we dit ontvangen, weten we zeker dat we dit doorzetten richting de juiste bezorger. Alvast bedankt, Emiel Webcare DHL Parcel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 22 oktober 2020 om 11:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Enige tijd geleden verzochten wij u om aanvullende informatie, zodat wij uw klacht in behandeling kunnen nemen. Tot op heden hebben wij nog niets van u vernomen. Om deze reden gaan wij ervan uit dat uw vraag inmiddels is beantwoord. Is dit niet het geval? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. De contactgegevens vindt u op dhlparcel.nl onder het kopje ‘Support’.

Met vriendelijke groet,
Christiaan
Webcare DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door R. Schutte