Klacht: Niet nakomen bezorg afspraak

0-0-0-0-0 op 07 februari 2023 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 7 februari zou tussen 10:00 uur en 15 uur een pakket bezorgd worden. Vanwege het uitblijven van de bezorging contact opgenomen met DHL. Men kan daar nier vertellen waar de bezorger nu is en wanneer ik hem dan wel kan verwachten. Probleem hierbij is dat ik dus genoodzaakt ben om thuis te blijven, om te voorkomen dat ik het pakket straks elders kan gaan ophalen, maar ik zit wel met een jong hondje wat ik niet eens kan gaan uitlaten. Ze hebben 5 uur de tijd gehad om het af te leveren en nog zijn ze niet in staat om dat tijdig te doen.

Nu weet ik, door een vraag van mijn buurman dat hij ook een pakket via DHL verwacht. Dit zou tussen half zes en half tien afgeleverd worden en ik verdenk hen ervan.dat ze dit samen hebben gevoegd zodat ze niet twee keer hoeven te rijden. Dat kan ik dan nog begrijpen maar heb dan in ieder geval het fatsoen om dat te melden. Zodat ik niet de hele dag onnodig thuis hoef te blijven. Ik heb ook dingen te doen.

Gewenste Oplossing:

Dat ze mijn pakket volgens afspraak leveren en als ze daar niet toe in staat zijn dan een schadevergoeding. Niet zo zeer omdat ik geld wil zien maar in de hoop dat zij hier wat van leren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 07 februari 2023 om 16:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Wietske,

Bedankt voor uw bericht. De bezorgtijden die zichtbaar zijn via onze website zijn slechts een indicatie. We proberen hier zo goed mogelijk aan te voldoen, alleen kan het soms voorkomen dat we hier niet aan kunnen voldoen. Op het moment dat de bezorger onderweg gaat, ontvangt u per mail ook een specifieker tijdvak.

Sorry voor het feit dat we niet langs konden komen in het vooraf ingeschatte tijdvak.

Met vriendelijke groet,
Casper
DHL Parcel E-care

0-0-0-0-0

Heeft op 07 februari 2023 om 16:25 geantwoord

Er is geen oplossing geboden waardoor ik nog steeds zit te wachten. Maar ach, ik heb ook niks te doen he! Ik moet mijn zaken maar unhold zetten omdat DHL hun belofte niet nakomt. Zeer slechte service!

Alle klachten die gemeld zijn door 0-0-0-0-0