Klacht: Misdragen Koeriers

Ad de Joode op 20 november 2023 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmiddag om 12.48 uur kwam mijn dochter thuis. Er was eerder in de straat een pakket bezorgd door DHL. Terwijl mijn dochter van haar auto naar het huis liep stopte de auto van DHL en de koerier(s) keken haar op een smerige wijze na tot zij binnen was. Mijn dochter heeft al eerder te maken gehad met seksueel geweld en een rechtszaak aangespannen nadat een heftig trauma was opgelopen. Ik neem dit zeer hoog op! De video heb ik in mijn bezit en schroom niet deze online te zetten. Dus haast tot het bieden van excuses en een passende oplossing is geboden!

Gewenste Oplossing:

Excuses en een passende oplossing. Ontslag van de koerier(s)

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van DHL

2 weken geleden - Beste Ad de Joode, Bedank voor uw bericht. U geeft aan dat uw dochter een erg ongemakkelijk gevoel kreeg door het gedrag van onze bezorger en dat het voorval plaatsvond bij u in de straat. Graag ontvang ik wat meer gegevens zodat we dit gericht kunnen gaan oppakken. Heeft u wellicht het kenteken kunnen noteren? Wat is uw postcode en huisnummer? Heeft u of uw dochter gezien bij welk adres (postcode en huisnummer) de bezorger donderdagmiddag is gestopt voor het afleveren van een pakket? Graag zie ik uw reactie tegemoet met aanvullende informatie, alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Marlou DHL eCommerce E-care

Reactie van de melder van de klacht Ad de Joode

2 weken geleden - Geachte medewerker, Deze gevraagde gegevens heeft DHL al geruime tijd in hun bezit. Ook heeft DHL laten weten dat zij de klacht niet ernstig genoeg vinden om hierover met de betreffende medewerkers te spreken. Jammer! Het walgelijke gedrag van de heren is naast walgelijk ook intimiderend! Het asociale gedrag van veel DHL-koeriers wordt mede in stand gehouden door de leidinggevenden, die, naar ik concludeer, met hetzelfde sop zijn overgoten en/of in een angstige werkcultuur leven. Met vriendelijke groeten, Ad de Joode

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 20 november 2023 om 14:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedendag,

Onlangs verzochten wij u om aanvullende informatie zodat wij uw klacht in behandeling konden nemen. Tot op heden hebben wij dit niet van u ontvangen. Om deze reden gaan wij ervan uit dat uw vraag inmiddels is beantwoord. Is dit niet het geval? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. U kunt telefonisch (lokaal tarief: 088 34 54 399) en via de live chat contact opnemen.

https://www.dhlecommerce.nl/nl/consument/support

Met vriendelijke groet,

Jim
DHL eCommerce E-care

Ad de Joode

Heeft op 20 november 2023 om 15:10 geantwoord

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Nee! Alle gevraagde gegevens zijn in hun bezit onder nummer/kenmerk 22513037, geplaatst door medewerker Sahin.

Reactie van de melder van de klacht Ad de Joode

2 weken geleden - Dit is hun antwoord:Bedreigingen en grensoverschrijdend gedrag nemen wij uiterst serieus. Echter kan ik uit de beelden die u meegestuurd heeft niet opmaken dat de bezorger uw dochter op een vervelende manier heeft nagekeken. Ik kan me voorstellen dat, omdat uw dochter al eerder te maken heeft gehad met seksueel geweld, u zich hierom zorgen maakt. Helaas heb ik op dit moment niet genoeg bewijs om een klacht door te zetten over deze bezorger. Mocht het onverhoopt vaker voorkomen dat uw dochter op een nare manier wordt nagekeken, of dat dit zelfs meer wordt dan nakijken, horen wij dit uiteraard graag. Wij zullen dat dan meteen gaan onderzoeken voor u en verder oppakken met de leidinggevende van de bezorger. Wij gaan er van uit dat er geen gelijksoortige incidenten zullen voorvallen. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Hartelijke groet, Roos Special Care Mijn reactie: Ad de Joode 11:51 (3 uur geleden) aan DHL Beste medewerker Special Care, Dank voor uw reactie. U zult begrijpen dat ik niet ga afwachten of dit en/of erger nogmaals gaat gebeuren. Uiterst jammer dat er binnen deze organisatie een bepaalde cultuur heerst die dit walgelijke gedrag tolereert! Naar het lijkt, bestaat er binnen uw organisatie een angstcultuur voor de vele asociale koeriers. Het asociale gedrag van veel koeriers binnen uw organisatie is bij veel mensen bekend, dit zou u tot nadenken moeten brengen. Helaas!

Alle klachten die gemeld zijn door Ad de Joode