Klacht: Kluisjes code

Litaax op 20 januari 2022 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling gedaan en mijn pakket is geleverd bij een punt waar je een code nodig hebt om het te openen. Echter heb ik nooit de code ontvangen en al 3 x contact gehad met dhl en hun gaven aan dit meeerdere keren gestuurd te hebben en als laatste kreeg ik te horen dat die code via een ander bedrijf gestuurd word dus het aan hun ligt. Ik wil mijn pakket want heb nog maar 2 dagen om het op te halen!!!

Gewenste Oplossing:

Mijn kluiscode

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van DHL

1 jaar geleden - Goedemiddag. Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend balen om te lezen dat u nog geen code heeft ontvangen om het pakket op te halen. Al helemaal nu de zending binnenkort vanzelf retour gaat. Ik begrijp dat u al eerder contact heeft gehad. We kijken graag mee. Stuurt u ons het zendingsnummer van dit pakket? Met vriendelijke groet, Jim DHL Parcel Webcare

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 20 januari 2022 om 09:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Enige tijd geleden verzochten wij u om aanvullende informatie, zodat wij uw klacht in behandeling kunnen nemen. Tot op heden hebben wij nog niets van u vernomen. Om deze reden gaan wij ervan uit dat uw vraag inmiddels is beantwoord. Is dit niet het geval? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. De contactgegevens vindt u op dhlparcel.nl onder het kopje ‘Support’.

Met vriendelijke groet,

Amber
Webcare DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door Litaax