Klacht: klacht

PublisherPartners op 04 maart 2013 over DHL in de categorie klachtmelden, Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Naar mijn weten is er nog een klacht actueel, wellicht heeft u hier inzage in anders zoek ik dit uiteraard nog wel even uit het is alleen zo dat ik niet alle tijd nu beschikbaar heb.

Want helaas moet ik u melden dat er weer twee klachten bij komen wij betreuren dit maar we moeten dit melden om in de toekomst met elkaar goed te kunnen blijven werken.

1.Ik blijf me verbazen hoe slecht bereikbaar jullie zijn voor de GB export Zendingen. mijn contact persoon zou hier zijn Roger Antonis maar die is niet goed bereikbaar gebleken. Vervolgens nemen andere collega’s zo goed mogelijk over maar dat is niet voldoende bij de klaarblijkelijke complexe verzendingen die ik bij jullie aanbiedt.

2. Voor de derde maal op een rij is de inmiddels standaard geworden zending naar de twee adressen naar GB(Engeland)zeer belabberde communicatie met jullie medewerkers wat heeft geresulteerd in vertragingen die niet nodig waren.

3. Slordig werken van medewerkers waardoor bonnen die wij volledig invullen onvolledig in hun systeem wordt gezet. Deze fouten bij het overnemen van informatie.

Gewenste Oplossing:

Dat de bereikbaarheid met de GB export zendingen veel beter met elkaar moeten communiceren. Beter opletten met het invullen van de bonnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb DHL een herinnering gestuurd dat deze klacht nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door