Klacht: ik was zogenaamd niet thuis

Amber2704 op 22 oktober 2020 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakketje zou tussen 14 en 18 gebracht worden, ik was thuis.
Ik zag ineens het busje voor de deur staan en het pakketje voor de deur liggen. Prima, dacht ik, ga ik dat zo pakken maar wel vreemd dat hij niet aanbelt. Ik ga naar de voordeur, zowel bezorger als pakketje weg en briefje in de bus dat ik niet thuis ben. Aangebeld bij de buren heeft hij ook niet. Ik had het pakketje vandaag nodig. Ik wend mij snel tot de webcare met deze mededeling. Ik had nog de hoop dat ze de bezorger terug zouden sturen, maar nee het pakketje ging naar een servicepunt. Ik gaf aan dat dit niet de gewenste oplossing was aangezien ik het vandaag nodig had en ik gewoon thuis was. Hier werd niet op ingegaan, ik kreeg alleen de mededeling dat ik mijn pakket morgen vanaf 1 uur kan ophalen. Als ik via de klantenservice ook al niet gehoord wordt dan dien ik maar een klacht in.

Gewenste Oplossing:

Geld voor bezorging terug, betaald door de verzender maar ik heb het aan de verzender betaald. Ik wil graag direct naar mijn rekening 5,95 terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 22 oktober 2020 om 12:42 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag Amber,

Vervelend dat u uw pakket niet thuis heeft ontvangen, sorry voor het ongemak. Helaas is het inderdaad zo dat wij uw geld voor de verzendkosten niet terug kunnen betalen omdat u dit heeft betaald aan de afzender van het pakket. Uiteraard kunt u dit wel bij hun aankaarten, dan kunnen zij hier eventueel een claim voor indienen bij DHL.

Met vriendelijke groet,

Christiaan
Webcare DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door Amber2704