Klacht: DHL maakt er een puinzooi van

Jeffrey op 20 november 2023 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

DHL… boeven. Ik heb enorme schade en last ondervonden door hun fouten. Dan denken ze dat het met sorry is afgedaan…

Continue hetzelfde antwoord: wij kunnen niets… helaas meneer, wij kunnen hier verder niets mee, sorry meneer wij kunnen u niet compenseren. Inderdaad, jullie kunnen inderdaad helemaal niets! Als jullie dan toch helemaal NIETS kunnen om JULLIE FOUT WAAR IK SCHADE VAN HEB GELEDEN EN LAST VAN HEB goed te maken, wat doen jullie dan nog als bedrijf?

Jullie kunnen je niet aan je primaire proces houden, maken keer op keer fouten, lossen niets op, en ik zit hier met de DOOR JULLIE VEROORZAAKTE SCHADE EN LAST! Maar dat is voor hersenloze mensen zoals jullie niet voor te stellen.

Maar knoop goed in de oren dat ik nog niet klaar ben met DHL. Als jullie het niet netjes willen oplossen, dan moet het maar op een NIET nette manier. En dat gaat jullie meer kosten dan een degelijke compensatie, dat kan ik alvast wel vertellen. Ik heb jullie kansen genoeg gegeven om tot een oplossing te komen, maar dat willen jullie niet. Dan gaan we over op plan B en daar wordt niemand gelukkig van. Sterker nog! Ik ben benieuwd wanneer jullie spijt gaan krijgen van dit besluit. Want de spijt die gaat bij jullie bedrijf komen! Daar ga ik jullie garantie op geven. |

Jullie leed maakt mijn leed dan WEL een beetje goed. Op dit moment kan ik echt niet genoeg voldoening halen van kapotte DHL busjes en medewerkers die het liefst naar huis toe gaan of een ei op hun hoofd krijgen tijdens de dienst. Maar goed, dit is wat jullie als DHL graag willen toch?

Kans op kans gegeven, maar nu is het klaar! Geloof mij DHL gaat MEER SCHADE ONDERVINDEN DAN JULLIE MIJ LEED AAN HEBBEN GEDAAN!

Ik wens iedere medewerker van DHL dood en een pijnlijk leven! Het liefst zie ik iedere vestiging van jullie in vlammen opgaan. Hopelijk zitten er dan nog van die achterlijke medewerkers binnen! Want die zullen we in deze maatschappij echt niet missen, sterker nog dan zijn er weer een aantal criminelen opgeruimd, want dat werkt er alleen maar bij jullie!

DHL en haar medewerkers moeten DOOD!

Gewenste Oplossing:

Zo veel mogelijk schade aan DHL panden, busjes en medewerkers! Dat is wat er jullie te wachten staat ;) (zelf voor gekozen voor deze manier). Dus klantenservice achter jullie toetsenborden, jullie brengen je collega's op de werkvloer in gevaar!

Het leed van DHL gaat mij voldoening geven!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 20 november 2023 om 12:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Jeffrey,

Bedank voor uw bericht.

U heeft eerder berichten gestuurd op dit platform over dezelfde klacht. Deze eerdere berichten hebben we beantwoord. Helaas kunnen we u niet voorzien van een ander antwoord.

We verwijzen u daarom naar de e-mail. Voor overige vragen over uw zending, kunt u reageren op de mail die u heeft ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Marlou
DHL eCommerce E-care

Alle klachten die gemeld zijn door Jeffrey