Klacht: DHL heeft geen normale klachtenafhandeling. Zaken verdwijnen niet alleen in de bezorging

slechterik op 21 november 2023 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakket was zoek. Na veel ellende en onduidelijkheid eindelijk een standaard mail ontvangen. Op mijn vragen nooit een antwoord ontvangen. Ik ga niet akkoord met finale kwijting maar ze gaan gewoon door. Daarna geen reactie op mijn mails. Na tel contact wordt er zgn aktie ondernomen. Echter na uitblijven van een antwoord en weer bellen blijkt dit gesprek ook verdwenen te zijn. Ik zat dus met een loze belofte. Er was een klacht aangemaakt maar die wordt gewoon weer zoekgemaakt o.i.d. Je kunt nergens een algemene klacht onafhankelijk laten behandelen. De slager keurt zijn eigen vlees. Wat een doodlopende weg is dat. Heel slecht voor deze tijd. En dan vergeet ik te zeggen dat het natuurlijk vaker mis gaat. Bij mij 2 zendingen op 1 dag. Aantoonbaar probleem in het systeem, Pakket staat in het depot maar is zoek. Het is gewoon diefstal. Kun je aangifte doen?

Gewenste Oplossing:

helft van de waarde en een terugkoppeling over het lompe gedrg van de medewerker (niet antwoorden)

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van DHL

2 weken geleden - Goedendag, Hartelijk dank voor het melden van uw klacht. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat dit met meerdere zendingen mis is gegaan. We kijken graag met u mee. Heeft u voor ons deze zendingsnummers? Dit nummer begint vaak met JVGL, 3S, JUN, JJD of CY. Met vriendelijke groet, Jim DHL eCommerce E-care

Reactie van de melder van de klacht slechterik

2 weken geleden - Goedemiddag, Het gaat mij nu om Case 21860695, Eenheidsnummer: JVGLOTC0047125695. Uw medewerker is zo onprofessioneel dat hij geen antwoord geeft op meerdere mails. Vervolgens ben je uren bezig om iets te regelen. Dan spreek je uiteindelijk iemand (vorige week. zie ook de mail) en dan bel je vandaag en wat blijkt. Er is niets gedaan?? Helemaal niets. Geen klacht aangemaakt, geen mail, geen antwoord op mijn verzoek. Niets. Toen ik vandaag belde was het ook slecht. Kennelijk mogen of kunnen de mensen niets. Er is 2x ruggespraak geweest met een leidingevende maar die vond het niet de moeite waard kennelijk. Dat maakt het nog gekker. Pas toen ik het aangaf werd er excuus aangeboden voor het gedrag van de medewerker in het begin. Maar nul mogelijkheden om een algemene klacht in te dienen. Raar? Ja!. Want als je een klacht via de mail of telefoon inbrengt kan deze verdwijnen. Maar ik ben van mening dat je gewoon normaal antwoord kunt geven op mijn vragen. Dat doet DHL en dat duurt nu al weken Dat is dus normaal binnen de DHL organisatie begrijp ik nu? In mijn geval waren er 2 zendingen zoek en mijn vermoeden is dat dat te maken heeft met een storing en een tijdelijke sluiting van een DHL-punt. Mijn pakket is niet zoek die ligt ergens bij jullie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 21 november 2023 om 09:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Bedankt voor de aanvullende informatie.

Wat vervelend dat het onderzoek naar uw pakket niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Maar het mag niet zo zijn dat u nu nog met zoveel vragen zit. En maak op uit uw bericht, dat het vooral gaat over de manier waarop er met uw klachten is omgegaan.

Ik heb daarom het verzoek uitgezet bij mijn collega's van de backoffice om nog eens naar uw zending en het bijbehorende onderzoek te kijken en uw onbeantwoorde vragen daarover mee te nemen.
U krijgt hiervan nog bericht.

Hopende u hiermee - voor nu - voldoende geïnformeerd te hebben en er wordt vanuit de case nog contact met u opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Marlou
DHL eCommerce E-care

slechterik

Heeft op 24 november 2023 om 19:46 geantwoord

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Nooit meer iets gehoord.Wat slecht

Alle klachten die gemeld zijn door slechterik