Klacht: DHL? Doet Het Lax

J23 op 15 januari 2022 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

DHL is gewoon een pruts bedrijf, de bezorgers zijn uitermate lui, slordig en brutaal. Wij wonen in een flat en in de afgelopen 2,5 jaar heb ik meer dan 100 klachten moeten indienen omdat ze zo extreem lui zijn dat ze de flat niet binnen willen om een pakket te bezorgen en dan klikken ze maar gewoon op je was niet thuis. Ik zie dit bericht gewoon voorbij komen terwijl ik in de woonkamer bij de intercom zit. Er wordt 0 moeite gedaan, klacht indienen heeft 0 nut en je moet je dagen gewoon extra verspillen omdat je weer op de volgende dag moet wachten tot het (hopelijk) wél aan komt. Het pakket komt meestal ook helemaal gescheurd aan en artikelen zijn kapot, soms doen de bezorgers zonder het te laten weten je pakket gewoon in de lift en rijden weg!!!! Meerdere keren ben ik zelf wezen kijken of het er gelukkig nog lag en 12 andere keren hebben medebewoners van mijn het pakket gelukkig alsnog bij mij aan de deur bezorgd.
DHL zou geen koerier meer mogen zijn met de aantal grove fouten en hun niet boeiende houding. Laat Post NL aub DHL overnemen.

Ik wil mijn pakket gewoon ontvangen wanneer er gezegd wordt dat ik het krijg, in plaats van dagen te verspillen wachtende op niks. Het is 2,5 jaar later en ze hebben er nog steeds NIKS aan gedaan. Ze willen je pakket ook niet nog dezelfde dag laten bezorgen door bijvoorbeeld de avond dienst.

Gewenste Oplossing:

Als mijn pakketen daadwerkelijk aan zouden komen en ipv dat er gezegd is er is een klacht ingediend reken maar dat het nooit meer gebeurt nooit meer gezegd wordt. Neem klachten serieus, kijk naar je bezorgers, en kijk naar de toestand hoe het pakket er uit ziet als het uit gaat voor levering. Altijd minstens 2dingen die uit het gat gevallen zijn van de verpakking. Opereer gewoon als een normaal en professioneel bedrijf, als je dat niet kunt, stop er dan gewoon mee.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 15 januari 2022 om 10:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Bedankt voor uw bericht.

Wat vervelend dat de leveringen op uw adres vaak niet goed gaan. Begrijpelijk dat u dit bij ons meldt. U geeft aan dat u het elke keer bij ons heeft gemeld, maar dat de klachten er nog niet voor hebben gezorgd dat het beter gaat. Ik raad u daarom aan om dit bij ons te blijven melden, zodat we de klachten kunnen blijven doorzetten naar de CityHub en de juiste bezorgers hierdoor worden aangesproken.

U geeft daarnaast aan dat u onterecht een niet-thuis melding heeft gehad bij het bovenstaande pakket. Ik heb het pakket gelijk bekeken en ik zie dat mijn collega inmiddels een klacht voor u heeft doorgezet naar de CityHub. Ik verwacht dan ook dat dit niet meer gaat gebeuren. Mocht dit wel het geval zijn, laat dit dan vooral weer even aan ons weten. Het pakket wordt vandaag opnieuw aangeboden tussen 14:00 en 18:00. Ik verwacht dat het vandaag wel goed gaat!

Mijn excuses voor al het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Sam
DHL Parcel E-care

Alle klachten die gemeld zijn door J23